Oude Wed 11 (dit is aan de achterzijde van Ijsselkade 7)

7201 JG Zutphen

Parkeren kan naast de ingang van de praktijkruimte.


Tel. 06-10348630

E-mail info@acupunctuurzutphen.nl

Hoe het werkt

Een behandeling begint met een uitgebreide diagnose. Die bestaat o.a. uit het stellen van een reeks vragen, het voelen van uw pols en bekijken van uw tong. Dit levert samen een breed en algemeen beeld op over uw conditie en over de achtergrond  en mogelijke samenhang van uw klachten.


Het doel van de behandeling is om uw energie te balanceren. Als dat lukt zullen uw klachten verminderen. Ook kan het belangrijk zijn dat u zelf inzicht krijgt in de aard van uw klachten. Het bespreken van de diagnose en van de dingen die u zelf kunt doen om uw klachten te verminderen kunnen zo een essentieel onderdeel van de behandeling vormen.


Een behandeling kan, afhankelijk van uw klachten en uw conditie, bestaan uit:Na een behandeling kunt u zich moe, loom of ontspannen voelen. Het is aan te raden geen belastende afspraken direct na de behandeling te plannen.


Afhankelijk van de soort klachten wordt na vier tot zes behandelingen geëvalueerd of de behandeling het gewenste resultaat heeft en of verdere behandelingen zinvol zijn.